Tjänster

Vår specialitetet är ljud. Oavsett om det är en talande röst inför publik, musik eller liveartist som ska höras. Kanske många åhörare på ett idrotsevenemang, 50 årsfest eller bröllop. Ett band på företagsfesten, eller bara enastående conferansljud.  Jeppes Festljud är din lösning för detta. Ring eller maila oss så hjälper vi dig med lämplig teknik och kunnig teknisk personal.

Ljud

Från små fester till konserter och stadsfest. Vi har ljudutrustning för precis ditt evenemang. Små aktiva högtaler eller Pelare till stora Arrays. Vi designar och optimerar en ljudlösning utifrån dina förutsättningar, lokalens storlek och utformning. Simmuleringsverktyg i projekteringen och fysiks mätning på plats med Smaart ingår. Ljud loggning av ditt publika arrangemang? Detta så att du som arrangör har svart på vitt vilken ljudnivå som är producerad under ditt arrangemang. Stor eller liten mixer? mikrofoner och allt annat som behövs. DJ utrustningen från Pioneer eller enklare DJ lösningar från Reloop. Har du eget musikbibliotek eller streaming? Vi har utrustningen oavsett om du är nybörjare erfaren eller världsstjärna. Vi använder teknik från kända varumärken som Sennheiser, Shure, Audix, DPA, Yamaha, Presonus, Waves, Allen & Heath, Roland, EV, DB teknologies, D&B, JBL, K&M och Pioner bland annat.

Ljus

Från design till ett utbud av fasta och rörliga armaturer. Miljöljus, scenljus, batteridrivet ljus. Detta tillsamman med moderna kontrollösningar. Stort ljusbord eller en enkel lösning från en padda. Truss och stativ eller ska det hängas från taket? Oavsett så har vi lösningen som passar dig. Liten föreställning med bara Frontljus eller stor scen med extra allt. Erfarna ljustekniker som hjälper till i projekteringen eller en standard set up. Oavsett slå oss en signal så tar vi det därifrån. Vi använder teknik från kända varumärken som: Varytec, ADJ, Zero88, Cameo, Martin, BeamZ, Manfrotto, Global Truss bland annat.

 

Bild

Dags för mässa, kickoff, möten eller möjligtvis konferens, låt oss hjälpa dig! LED-skärmar eller projektioner. Detta med rätt kunskap för just ert projekt. Vi levererar hårdvaran, Behöver ni hjälp med innehåll hjälper våra partners till med det.

Event

Företagsevent, stadfest eller stadslopp. Ljud, ljus, scen och bild behövs oftast. Tältlösningar, bord och stolar. Mat eller mobilscen. Låt oss hjälpa dig i ditt projekt. Namnkunniga kockar eller bara väldigt bra mat?

Kunnig personal och eventkordination kring tekniken löser vi. Så ni kan fokusera på Erat viktiga budskap, skapa intrycken ni vill att besökarna som deltar ska ha med sig i minnet. Ni vill att besökerna mins och kommer i håg erat event. Som oftast vill ni nya mål högre försäljning eller resultat i någon form. Med fokus på rätt saker blitr det lättare. Låt Jeppes Festljud lösa er teknik och vara er högra hand i erat projekt.

Totallösning

Söker ni en totallösning med ljud, ljus scenteknik, artister dj, tält och mat toaletter kanske hjälp med koordinationen av erfaren personal. Ni har kommit rätt det är vår specialitet. Oavsett om du är en krögare som ska skapa event utanför din restaurang eller kommunen som ska lösa ett citty event. Storföretaget som gör något för personalen. En totallösning är oftast mer prisvärd i slut ändan.Er personal kan fokusera på det som är viktigast kring erat event. Toaletter, mat, ljud, ljus, scen, partytällt och kravalllstaket är nog inte det ni ska fokusera på. Låt oss lösa det och även lösa artister dj´s. Ni fokuserar på budskap upplevelser och innehåll.

Bröllop

Bröllopsfest där allt fungerar och flyter. Magisk ljussättning och fantastiskt ljud. Det är inte bara en dröm. Vill ni att alla talare på bröllopsmiddagen verkligen hörs utan strul. Vi har stor erfarenhet av bröllop, Vi håller oss i bakgrunden men ser till att allt flyter. Någon kanske ska sjunga på festen eller i kyrkan men behöver en originallåt utan sång. Vi löser det om vi levererar tekniken.

En fest med kanske live band eller DJ. Karaoke eller allsång. Oavsett behövs det teknik och personer som kan hantera tekniken lika diskret som om vi vore en gäst på bröllopet.

 

Talare, stand up, artister & DJ's.

Kända artister, stand up, trubadurer, talare och konferencierer eller DJ's eller karaoke.

Vilken musikstill vill ni ha? 70 tal, 80 tall, 90 tal, 00 tal, eller senaste hittsen till house och club. Är det Rock som gäller eller en galen blandning. Ring så löser vi rätt artist, trubadur eller DJ till er tillställning. Vi har kontakterna.

Hyr Karaoke för ditt evenamang av oss. Bild, ljud och mickar i ett paket. Vi använder Singa där nästan all musik finns.

Installation

Installation av karaokerum med bra ljud och trådlösa mickar. Frontljus eller ljud till kyrkan. Nattklubbsanläggningar, gym eller ridhusljud. Är du i behov av bra ljud så låt oss komma med några olika förslag.

Söker du bra underhållare eller kända artister?

Vi har kontakterna som gör det enkelt och smidigt. Kontakta oss för priser och bokning.