Om oss

1988 började jag Jesper att arbeta som DJ i Örebro på fritidsgårdar och fester. Under hela 90 talet var det ljud, ljus och Dj yrket som tog min tid. Utvecklingen av tekniken gick fort framåt mer och mer var det att lösa ljud för konsert och event. I dag är jag verksam främst i Östergötland, Södermanland och Stockholm. Primärt så är det ljud och ljuscuthyrning i Stockholm ,Norrköping, Linköping och Finspång som är basen i verksamheten.

De flesta artister som rullat på de svenska vägarna har passerat i någon form. Runt 2000 sadlade jag om men hade en tå kvar i ljudbranschen.  Främst arbetade jag deltid som ljudtekniker åt diverse firmor. 2014 startade jag åter upp det som är Jeppes Festljud i dag med att själv äga teknik och hyra ut mina kunskaper. Utvecklingen har verkligen tagit fart och 2016 gick flyttlasset från Eskilstuna som varit min hemstad sedan tidigt 90 tal till Finspång. Anledning är så klart att jag träffade min Fru Elin och jag hade lättare att flytta. I och med det så tog detta med ljud mer fart. Tyvärr kom pandemin och satte lite käppar i hjulet så även för nöjesindustrin.

 

Uppstarten efter pandemin har varit fantastisk. Min stora kundbas finns i Stockholm och Mälardalen. Det vi gör bäst är stadslopp, företagsfester, event och konsert. Lokalt så växer kundbasen stadigt i Östergötland. Primärt i mitt närområde, så som Finspång, Norrköping och Linköping. I dag försörjer Jeppes Festljud marknaden med ljud och ljusteknik samt  tekniker till mässor, konserter, Stand up, DJ´s, Bröllop och mycket mer. En del av vår verksamhet är uthyrning av ljudtekniker & Dj´s samt att förmedla artister, talare, konferencierer, trubadurer och underhållare.

Söker du bra underhållare eller kända artister?

Vi har kontakterna som gör det enkelt och smidigt. Kontakta oss för priser och bokning.