Ljuduthyrning i Östergötland

Hos Jeppes Festljud hyr man ljudsystem för bröllopfest och konsert. Våra större ljudsystem för uthyrning är av yttersta kvalitet från välkända varumärken Som D&B audiotechnik eller JBL.
För mindre ljudanläggningar för tal till bröllop eller idrottsevenemang med trådlös mikrofon exempelvis använder vi DB eller Electro-Voice ljudsystem och Shure trådlösamickar. Ljuduthyrning i Norrköping med ljudtekniker. Discoanläggning för företagsfest med DJ i Linköping eller Norrköping. Eller varför inte PA anläggning för Konsert i Finspång. Ditt företag har kanske ett event där ni skall tala till åhörarna. En bra mick och en smidig ljudanläggning levererat av ljudtekniker som också sköter allt så det låter perfekt. Ljudanläggning till Bröllopsfesten och talen under middagen är Jeppes Festljuds specialitet. Vi levererar DJs med ljud och ljus till hela Östergötland oavsett om det är firmafest eller bröllops DJ ni söker. Trädgårdsfest med Trubadur och DJ. Eller födelsedagskalas dör du vill överraska gästerna med en känd artist. Jeppes Festljud löser detta åt dig. Att belysa din trädgård ger dynamik och ett djup till din trädgårdsfest eller 50 års fest. Oavsett ålder ni firar 60 70 år eller företagets jubileum så är miljöbelysning en stämningshöjare.

Karaoke till möhippan eller företagsfesten. Karaoke är återigen väldigt populärt tack vare den moderna tekniken med Singa. I våra Karaoke paket ingår allt du behöver. ljud, bild, mickar, Singa och en host padda. KAraoke är perfekt att addera till födelsedags festen eller bröllopsfesten. DEt blir ofta oförglämliga minnen från de som kan sjunga men inte minst de som inte kan.