Ljud och DJ till bröllopsfest

Dj till bröllopsfest
Bröllop med DJ Sörmland och Östergötland. Dj med ljud och ljus.

En lyckad bröllopsfest med bra ljud.
Det är oftast inte oxfilén som är nyckeln till en lyckad bröllopsfest. Så klart god mat är bra, men sällan det era gäster kommer ihåg från erat Bröllop. Genom att våga bjuda på er själva och sätta er egna prägel på festen kan ni med små medel få till en succéfest. Att hyra in ljud för både tal och fest är en bra investering för lyckad fest.
Efter mängder med genomförda fester och inte minst bröllopsfester har vi tagit fram lite tips som vi hoppas kan hjälpa er med att locka fram er kreativa sida, lite beroende på antalet gäster så ni kan hitta på fler roliga idéer som gör er bröllopsfest extra uppskattad av era gäster och sitter kvar i minnet på många utan att spränga budgeten.

MUSIK TILL BRÖLLOPSFESTEN
När det kommer till musik på bröllopsfesten finns det en del saker som tål att tänkas på. Det är t.ex. viktigt att vara förberedd och veta hur lokalen ser ut. Finns det ett PA-system (högtalarsystem) att tillgå eller är detta något man helt enkelt får fixa med själv? Vill ni boka livemusik eller använda er av Spotify under kvällens dans och vad ska man då tänka på?
Oavsett så så är en kunnig ljud person ett måste.
Ett bra högtalarsystem kan vara A och O för en trevlig stämning när man väl ska ta till musikens rytmer under bröllopsfesten. Det är därför viktigt att detta ses över noga om man vill få ut en så bra upplevelse som möjligt. Glöm inte en talanläggning till middagen Trådlösa mickar gör det enkelt för alla att höra talarna. Festen är kanske inte i samma rum som middagen. Eller middagen är i ett Partytält och festen är på altanen eller på logen.

Bröllop är förmodligen en av de viktigaste dagarna och dem mest minnesvärda dagen exkluderat barna födsel. För att göra denna bröllopsfest unik och oförglömlig är bra ljud. Bra DJ eller bra Coverband ett måste. Lika viktigt är talen på middagen. Alla vill höra vad toastmastern och talarna säger. Inte minst tacktalen från brudparet. men oftast är kanske bestman eller tärnans tal väldigt roliga. Vikten av att alla hör vad som sägs där och att gästerna har humöret på topp bäddar för en oförglömlig bröllopsfest. Att ha väldigt bra talmickar och en lämplig ljudanläggning under middagen den man ska satsa på om man vill ha en bra bröllopsfest. Att ha live musik på ett bröllop är väl värt investeringen Sång och underhållning ökar stämningen även utan alkohol. Att satsa bpå en bra trubadur och sen en DJ. eller addera Karaoke till din bröllopsfest är ofta lyckade drag för att er dag ska bli oförglömliga. Jeppesfestljud har många års erfarenhet av att lösa talanläggningar till stora och små bröllopsmiddagar. Ljud teknik till bröllopsfester, artister till bröllopet eller en trubadur. Gillar ni en Party DJ eller ett årtionde mer än något annat så har vi DJ´s som löser detta. Diskret klädd personal som kan tas för en gäst.

Ljud till middagen och talen.
Ett mindre ljudsystem till bröllopsmiddagen för tal är nog den viktigaste investeringen. Några högtalare och två trådlösa mickar gör er middags upplevelse fantastisk i stället för bra. Om alla hör vad er talare säger, hänger alla med på roligheterna, anekdoterna och har humöret på topp när festen börjar.

DJ till bröllopsfesten.
Bra ljudutrustning och en lyhörd DJ är en bra investering som minimi nivå till en bröllopsfest.
Gör er lista med musik som ram för er DJ och festens tema och låt gästerna önska låtar på plats.

Trubadur till bröllopsfesten och minglet.
En kombination som vi ofta gör är att ha en trubadur som spelar när gästerna anländer till middagen i väntan på brudparet. Sedan efter middagen startar trubaduren upp festen. Och en DJ tar vid och för festen in på morgondagen. Detta är en prisvärd kombo som är både är effektiv vad gäller ljud och ekonomi. Ring så berättar vi mer.

Coverband eller trubadur till bröllopet.
Om ekonomin tillåter kan man växla upp från DJ till Coverband. Livemusik är trevligt men medför en högre kostnad. Som vanligt får man ungefär den kvaliteten man betalar för. det gäller verkligen för Coverband. Jeppesfestljud har fler band som vi arbetar med regelbundet. vilken musik vill ni ha på er bröllopsfest.